środa, 02 stycznia 2013 01:00 |
jpg. jpg. Rozbitkowie_statku_Costa_5680339. - Zachód chce rozkołysać sytuację na Białorusi po to, by włączyć nas do swojej strefy wpływów - oświadczył prezydent. z10593469M,Aleksander-Lukaszenka-z-synem-podczas-parady-wojskowej. Zyski z jej sprzedaży zostaną przekazane osobom, które pomagały ludziom ewakuowanym z wycieczkowca po katastrofie 13 stycznia u wybrzeży Toskanii. "Pora pokazać, że jestem kozakiem" - ogłosił Ariel Borysiuk w skądinąd ciekawym wywiadzie dla Adama Dawidziuka z "Przeglądu Sportowego". Dwoje rozbitków z włoskiego statku Costa Concordia nagrało piosenkę. Gdy w weekend czytałem ten materiał, pomyślałem: "Oby się nie okazało, że to kolejny nasz piłkarz na Zachodzie, który bardziej błyszczy w wywiadach niż na murawie". Gdy w weekend czytałem ten materiał, pomyślałem: "Oby się nie okazało, że to kolejny nasz piłkarz na Zachodzie, który bardziej błyszczy w wywiadach niż na murawie" transportery Odpowiedzią ma być militaryzacja aparatu państwowego oraz przygotowania do wojny .
|